Oplossingen van ACTIS isolatie.

Sinds meer dan 30 jaar, is de roeping van Actis om vooral met isolatie oplossingen en prestaties te komen, met steeds meer respect voor mens en milieu. Milieu ISO 14001 gecertificeerd, voegt ACTIS aan de Multi dunne isolerende folies twee nieuwe producten reeksen toe: Een reeks van damp open en dampdichte folies ter verbetering van de thermische prestaties van de traditionele dikke isolatie en SYLVACTIS een scala aan natuurlijke isolatie op basis van houtvezels.

Nu heeft ACTIS het gamma HYBRID gelanceerd. Een gamma van innovatieve producten die getest zijn volgens de internationale richtlijnen, zowel in labo testen als onder reële omstandigheden; die het vertrouwen geven dat de thermische waarden worden bereikt.

Alle Hybrid isolatie kunnen worden toegepast in muren, daken en kruipruimten afzonderlijk of gecombineerd om een totale isolatie te bekomen.Een uniek en innovatief isolatiemateriaal voor het thermisch isoleren van gebouwen, te gebruiken op daken, wanden en vloeren. Met een uniek plaatsingscomfort.
meer weten


Een gamma dunne isolatiefolies met hoge thermische waarden en weinig plaats innemend. Deze zijn ideaal om te isoleren groot ruimtegewin en zeer eenvoudig te plaatsen.
meer weten


Een gamma dampfolies en schermen met CE markering te gebruiken zowel bij renovatie als nieuwbouw om de dichtheid van een gebouw te verbeteren.
meer weten


HET BEDRIJF
Wie zijn we ?
Onze waarden
Referenties
ONZE PRODUCTEN
Hybrid isolatie gamma
Dunne mulireflecterende isolatie
Damp folies

UW PROJECT
De 5 regels voor het plaatsen

ACTUALITEITEN
Actueel
Pers
Technische productfiches