ACTUEEL
PERS
TECHNISCHE PRODUCTFICHES

Actis Hybride gamma is nu beschikbaar op het BIM Object portaal.
Wat is BIM?

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines in de bouwsector.

BIM is gebaseerd op werken middels één model (database) waarin gegevens van de architect, constructeur, installateur en aannemer worden verwerkt. In dit model is direct zichtbaar hoe de verschillende disciplines zich naast elkaar gedragen.

Elke variant van de drie producten in de Actis Hybrid-serie is nu beschikbaar op het portaal van de BIM-Object.

Met 93% van de architecten wereldwijd die nu de BIM-Object Cloud gebruiken, en met de komst van de CE-gemarkeerde Actis Hybride producten in de virtuele bibliotheek. Is dit van onschatbare waarde voor opdrachtgevers die zoeken voor uitstekende thermische prestaties en voor thermische overbruggingen.

BIM objecten van elke dikte van het isolatiemateriaal Hybris, samen met de dampremmende folie met isolatie de H- controle hybride en het dampdoorlatend membraan inclusief isolatie de Boost R hybride, die allemaal ISSO geregistreerd zijn en waarvan de KOMO certificering in ontwikkeling is, zijn ontwikkeld voor het softwareplatform van Revit.
Tevens is deze sneller, nauwkeuriger en efficiënter dan zijn voorganger, CAD, bouw informatie modellen, de smartphone van architectonische tekenmethoden, verandert gebouwontwerp.

Naast het inschakelen van 3D real life voorstellingen van het voltooide project en de tussenliggende etappes, kan het geïntegreerd systeem inspelen op fouten en ontwerpaspecten lang voordat ze zouden hebben plaatsgevonden zoals met behulp van de oudere Computer Aided Design technologie.


Het Actis Hybrid gamma kan worden weergegeven op de portal van de BIM-Object op

<<HET BEDRIJF
Wie zijn we ?
Onze waarden
Referenties
ONZE PRODUCTEN
Hybrid isolatie gamma
Dunne mulireflecterende isolatie
Damp folies

UW PROJECT
De 5 regels voor het plaatsen

ACTUALITEITEN
Actueel
Pers
Technische productfiches