ACTUEEL
PERS
TECHNISCHE PRODUCTFICHES

De reden om te kiezen voor ACTIS Hybride
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt ACTIS isolatie producten. Nu heeft ACTIS het gamma Hybride gelanceerd.

ACTIS Hybride is een gamma van innovatieve producten die getest zijn volgens de internationale richtlijnen, zowel in labo testen als onder reële omstandigheden; die het vertrouwen geven dat de thermische waarden worden bereikt.
Alle Hybride isolatie kunnen worden toegepast in muren, daken en kruipruimten afzonderlijk of gecombineerd om een totale isolatie te bekomen.
3 Producten voor verschillende toepassingen

 • HControl Hybride: een isolerende dampdichte folie.
 • Hybris: Een nieuwe reflecterende isolatie, ideaal als alternatief voor minerale wol isolatie.
 • Boost'R Hybride: Een isolerende onderdakfolie.


TWEEVOUDIG GETEST LABO & IN SITU
Een gamma innovatieve isolatie producten, die volledig zijn getest in laboratorium en in reële situaties. Hierdoor is hun werking gewaarborgd.

 • All Hybride producten zijn in labo getest volgens EN 16012
 • Alle Hybride producten zijn In Situ getest volgens ISO 9869

De thermische werking van de Hybride producten is gecontroleerd onder reële omstandigheden, wat elke twijfel wegneemt met betrekking tot de in laboratorium gemeten waarden.

ACTIS Hybride producten geven u het vertrouwen dat de opgegeven thermische verwachtingen kunnen worden behaald.

TWEEVOUDIGE WERKING
Elk product heeft een combinatie van isolatie, luchtdichtheid, vochtweerstand en reflectie eigenschappen.
ACTIS Hybride producten weerstaan luchtinfriltatie, een grens tegen thermisch verlies door convectie.
De door ACTIS gemaakte componenten weerstaan vocht.
Zij nemen de voordelen van het zoneffect dankzij de lage emissiviteit van de externe lagen.
Wat ook de klimatologische voorwaarden zijn, de thermische eigenschappen van de Hybride producten kunnen het aan en hebben een hoge levensduur.

EEN UNIEK PATROON
Makkelijk te herkennen, elk Hybride product heft hetzelfde patroon met een lage emissiviteit minder dan 0.05.
Dankzij de reflectie tot 95% van de zonnestralen, bereikt met een goed zomercomfort.
Geen verandering van de emissiviteit door de oppervlakte lakken.
De emissiviteit van de folies zijn beschermd tegen ouderdom door lakken.

APART TE GEBRUIKEN OF SAMENGESTELD
Alle Hybride producten kunnen zelfstandig worden gebruikt of in combinatie voor een totale isolatie van daken, muren en vloeren.

Samengesteld kunnen ze de beste R waarde bereiken die noodzakelijk is met een minimum aan dikte t.o.v. standaard oplossingen

CERTIFICIERING
Alle Hybride producten hebben CE markering
De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER: de Europese Unie plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.
Met het aanbrengen van de CE-markering geeft de fabrikant of zijn gevolmachtigde aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoet en dat de conformiteit- of overeenstemmingprocedures zijn voltooid. Bovendien moet hij in de meeste gevallen voor het betreffende product een conformiteitverklaring hebben opgesteld. In deze conformiteitverklaring is de producent of importeur verplicht aan te geven dat het product voldoet aan alle van toepassing zijnde Europese richtlijnen. Daarnaast is de producent of importeur verplicht aansprakelijkheid te accepteren voor zijn product.


 • VTT Technical Services Ltd certificaat
  VTT Expert Services Ltd is een volledig Finlands staatsbedrijf opgericht in 1942. VTT Technical Research Centre of Finland is de grootste multitechnological onderzoek organisatie in Noord-Europa.
  VTT Expert Services Ltd biedt veelzijdige deskundige diensten, certificering en goedkeuring van het product diensten, keuring en controle en inspectie en kalibratie diensten.
  Testen, ijken, inspectie en certificering zijn geaccrediteerd door de Finse accreditatie-instantie FINAS.
  VTT Expert Services Ltd is ook een Notified Body en een technisch orgaan assessment (TAB) voor bouwproducten.

 • BM Trada Certification Ltd certficaat
  BM TRADA is een Brits certificierings instituut voor internationale testen, inspectie, certificering en compliance lichaam met meer dan 350 mensen en die in meer dan 70 landen wereldwijd zijn erkend waaronder Nederland.
  Met een oorsprong die teruggaat tot 1934 BM TRADA heeft een lange geschiedenis van technische uitmuntendheid in supply chain certificatie, product certificatie en testen, en technische diensten in de hout, bouw, brand en meubelindustrie.
  BM TRADA is volledig geaccrediteerd door de Britse accreditatie-instantie UKAS.

 • ISSO
  ISSO is het onafhankelijk en breed gedragen kennisinstituut van de Nederlandse Installatiesector. Wij leggen technische kennis en normen eenduidig vast en maken ze toegankelijk voor de hele bouwkolom. Hierdoor spreken we in de bouwkolom dezelfde taal.
  ISSO is bij uitstek de organisatie die kan bogen op grote kennis en ervaring met het opstellen van prestatiegerichte (normatieve)documenten ten behoeve van de installatiesector. Het ligt dan ook in de lijn ISSO te belasten met het opstellen van nieuwe certificatieregelingen, mede gebaseerd op de richtlijnen van ISSO.


Meer weten over ACTIS Hybride

<<HET BEDRIJF
Wie zijn we ?
Onze waarden
Referenties
ONZE PRODUCTEN
Hybrid isolatie gamma
Dunne mulireflecterende isolatie
Damp folies

UW PROJECT
De 5 regels voor het plaatsen

ACTUALITEITEN
Actueel
Pers
Technische productfiches