ACTUEEL
PERS
TECHNISCHE PRODUCTFICHES

Actis launches “How to…” guides on YouTube channel


Actis heeft zijn eigen YouTube-kanaal gelanceerd, met nuttige video’s die laten zien hoe onze isolatieproducten te installeren zijn.

ACTIS marketingmanager Stéphane Renot verklaard: "de lancering volgt het succes van het Franse YouTube bedrijf, waar tot nu toe meer dan 1 miljoen installateurs naar hebben gekeken.

Een bijzonder populaire video zijn deze met de bekende Franse journalisten en TV presentatoren "Fred et Jamy" die de fysica, waardoor de Actis producten zo financieel en ecologisch gunstig uitleggen.

Handelaren zeggen dat het bestaan van de stapsgewijze handleidingen een groot verschil maken op de verkoop. De installateurs kiezen voor de producten eenmaal ze zien hoe snel, schoon en gemakkelijk deze te gebruiken zijn.

Actis Benelux manager, Chris Jacobs, zei: "Ik gebruik de video’s tijdens trainingen en presentaties. Handelaren hebben belangstelling in het gebruik ervan om de verkoop te bevorderen en de voordelen van de producten aan hun klanten te tonen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat handelaars en installateurs weten van het bestaan van de video's, zodat wanneer de vakmensen het product instaleren ze steeds kunnen terugvallen op de ACTIS video's.
North West Rayonmanager Matt Rhodes voegt toe dat de video's een zeer effectieve verkooptool zijn: "ik gebruik vaak de Hybris video als een voorbeeld van hoe gemakkelijk het is om te installeren. De feedback die ik krijg is dat het erg nuttig is."

Stéphane: "aannemers die ACTIS installeren vinden de zeven afzonderlijke “How to" gidsen erg handig. Ze tonen hoe een volledig huis te isoleren van start tot finish met behulp van onze nieuwe hybride gamma. Zowel intern als extern, ziet men hoe de producten te installeren bij nieuwbouw en bij renovatie.

De makkelijk te volgen video's tonen het proces van het snijden van het product tot aan de afwerking Ze geven waardevolle tips over hoe te zorgen dat de producten correct worden gebruikt en om thermische overbruggen te vermijden en bereiken de beste mogelijke R-waarde.

Het YouTube-kanaal bevat ook een grondige case studie en een video die de ethiek achter de oprichting van Actis isolatie uitlegt. Alsook de detaillering het uitgebreid onderzoek en ontwikkelingsprocessen die worden toegepast. Het verschaft ook informatie over de nieuwste tweevoudige prestaties van het Hybride gamma.

"Deze essentiële video's zal de klanten helpen ons bedrijf en onze producten te ontdekken en leren hoe ze te installeren. We zullen dit kanaal blijven ontwikkelen met meer adviezen, tips en verdere case studies, onder de naam:, “toegevoegd Stéphane.


>>> Bezoek de ACTIS YouTube-kanaal


<<HET BEDRIJF
Wie zijn we ?
Onze waarden
Referenties
ONZE PRODUCTEN
Hybrid isolatie gamma
Dunne mulireflecterende isolatie
Damp folies

UW PROJECT
De 5 regels voor het plaatsen

ACTUALITEITEN
Actueel
Pers
Technische productfiches