ONS ANDERE GAMMA

ACTIS HYBRID
GAMMA
PLAATSINGS GIDS
CERTIFICERINGEN
Alle ACTIS Hybride producten zijn getest door onafhankelijke en gecertificieerde instanties die international erkend zijn.

HControl Hybride

Boost'R Hybride

Hybris

De ACTIS Hybride producten zijn getest en gecertificeerd volgens Europese standard normen door de volgende instanties.


VTT Technical Services Ltd

VTT Expert Services Ltd is een volledig Finland staatsbedrijf en een deel van VTT Groep die in 1942 is opgericht en telt 3000 inwoners. VTT Technical Research Centre of Finland is de grootste multitechnological toegepast onderzoek organisatie in Noord-Europa.

VTT Expert Services Ltd biedt veelzijdige deskundige diensten, certificering en goedkeuring van het product diensten, keuring en controle en inspectie en kalibratie diensten.

esten, ijken, inspectie en certificering zijn geaccrediteerd door de Finse accreditatie-instantie FINAS.

VTT Expert Services Ltd is ook een Notified Body en een technisch orgaan assessment (TAB) voor bouwproducten.

Lees meer: www.vttexpertservices.fi/?lang=en

BM Trada Certification Ltd

BM TRADA is een Britse internationale testen, inspectie, certificering en compliance lichaam met meer dan 350 mensen en die in meer dan 70 landen wereldwijd.
Met een oorsprong die teruggaat tot 1934 BM TRADA heeft een lange geschiedenis van technische uitmuntendheid in supply chain certificatie, product certificatie en testen, en technische diensten aan het hout, bouw, brand-en meubelindustrie.

BM TRADA is volledig geaccrediteerd door de Britse accreditatie-instantie UKAS.

Lees meer: www.bmtrada.com

Forschungsinstitut für Wärmeschutz e.V München (FIW München)

Opgericht in 1918, FIW München is een van de toonaangevende onderzoeksinstituten voor thermische isolatie in Duitsland. Het heeft testen uitgevoerd voor de emissie van reflecterende oppervlakken en dampdoorlaatbaarheid van onze producten.
Het is verdeeld in de vier sectoren van isolatiemateriaal in de bouw, technische isolatie, bouwfysische en componenten, en certificering.

FIW München is ook een Notified Body.

Lees meer: www.fiw-muenchen.de/en_index.php

Kaunas Technologische Universiteit (KTU)

De test wetenschappelijke laboratoria van Litouwen met betrekking tot de thermische bouwkundige eigenschappen maakt deel van het architecten en constructie instituut gesticht in 1956 en is onderdeel van KTU.

KTU is een van de leiders op gebied van onderzoek en ontwikkeling in fysische en technologische wetenschappen van Litouwen.

Het wetenschappelijk labo van thermische en bouwkundige eigenschappen is geaccrediteerd bij het Litouwse accreditatie orgaan voor de conformiteit van thermische isolatie producten en materialen, vensters en ramen en gevelbouw.

KTU is tevens een genormeerd orgaan.

Lees meer: en.ktu.lt and ktu.lt/asi/en/content/building-thermal-physics-research-laboratory


ISSO
Doelstelling
ISSO stelt zich ten doel om de installatietechniek in de bouwkolom te versterken, de eenduidigheid te bevorderen en via normatieve richtlijnen de kwaliteit van installaties inzichtelijk te maken. Zij zorgt voor de daarvoor benodigde kennisontwikkeling- en verzameling en het draagvlak voor de richtlijnen en het technische kader voor certificatiesystemen.

Missie
ISSO is het onafhankelijk en breed gedragen kennisinstituut van de Nederlandse Installatiesector. Wij leggen technische kennis en normen eenduidig vast en maken ze toegankelijk voor de hele bouwkolom. Hierdoor spreken we in de bouwkolom dezelfde taal.
ISSO is bij uitstek de organisatie die kan bogen op grote kennis en ervaring met het opstellen van prestatiegerichte (normatieve)documenten ten behoeve van de installatiesector. Het ligt dan ook in de lijn ISSO te belasten met het opstellen van nieuwe certificatieregelingen, mede gebaseerd op de richtlijnen van ISSO.
Zie ook www.isso.nlHET BEDRIJF
Wie zijn we ?
Onze waarden
Referenties
ONZE PRODUCTEN
Hybrid isolatie gamma
Dunne mulireflecterende isolatie
Damp folies

UW PROJECT
De 5 regels voor het plaatsen

ACTUALITEITEN
Actueel
Pers
Technische productfiches